Onko nyt kevät? Jos on niin miksi ulkona näyttää silti niin talviselle?

Tänä keväänä minulla on vain kysymyksiä, mutta ei vastauksia. Mikä on meidän mahdollisuus saada kauan odotettu ja kaivattu lapsi? Jos saamme lapsen, niin koska se tapahtuu ja millainen hän on?

Olen hyvin työntänyt adoption pois mielestä, kunnes vähän aikaa sitten eksyin lastenvaateosastolle ja näin siellä todella suloisen vauvan lakin. Sitä ei voinut vastustaa, mutta onneksi en sortunut muuhun…Samaan asuun olisi kuulunut myös koko vaatekerta, mutta se jäi odottamaan…. Miksi Tutta tekee niin ihania vauvanvaatteita?
 
Nyt pois mielestä kaikki vauvajutut! Tai ehkä saan ostaa jotain tutuille vauvoille, ehkä… Yritän kuitenkin siirtää taas ajatukseni omaan hyvinvointiin ja seuraavalla kauppareissulla ostan jotain mukavaa, vain itselle : )
Tälläistä tämä on, päivä kerrallaan ja joskus jopa pitemmän aikaa, niin että odotus ei saa liian suurta otetta elämässäni.
 
Nyt kohti kevättä, vaikka se onkin suurten lumivuorten alla. Alan pikku hiljaa miettiä miten saan kotiimme kevään tuntua, verhot, pöytäliina, kukkia, … Kyllä tämäkin kevät menee ja menettelee.
 
Aurinkoista kevään odotusta ja ihmettelyä!